Coca-Cola zajednica ponovo u Srbiji! Saznaj prvi sve o novim Coca-Cola akcijama!
cocacola.blog.rs novo mesto za okupljanje cocacoličara iz Srbije!

Coca-Cola CELEBRATION radio

cocacola | 03 Jun, 2010 21:58

              Coca-Cola celebration radio

"Waivin Flag - Coca-Cola celebration mix ", već se nalazi među top 10 pesema u čak 11 zemalja. Na ,mesto broj jedan, do sada je stigla u Kini, Мeksiku, Nemačkoj, Каnadi, Аustriji, Švajcarskoj i Luksenburgu. Nadovezujući se na uspeh dosadašnje saradnje, Coca-Cola је lansirala  "Celebration radio", dostupan za sve ljude širom sveta na internetu i sadrži liste pesama, užive DJ mikseve i dnevne blogove koje uređuje K' naan lično.

K' naan, kao programer na stranici lično će birati mnoge pesme.  Emitovaće se pesme radosnog tempa, pesme u stilu proslave. Jedan od ciljeva radija je i približavanje  Afričkih umetnika slušaocima širom sveta. Ovo je prva radio stanica u potpunosti podržana od strane jednog brenda, i njen program se realizuje uz pomoć  GOOM on-line radija. Program ovog internet-radija se emituje i na ovom blogu. 

Komentari

Dodaj komentar

Zapamti me

Coca-Cola je zaštitni znak The Coca-Cola Company. Sva prava su zadržana. Ova stranica ne predstavlja zvaničnu adresu The Coca-Cola company, Coca-Cola HBC Srbija niti bilo koje druge kompanije.