Coca-Cola zajednica ponovo u Srbiji! Saznaj prvi sve o novim Coca-Cola akcijama!
cocacola.blog.rs novo mesto za okupljanje cocacoličara iz Srbije!

Ambasadori radosti posetili Beograd

cocacola | 03 Jul, 2010 15:56

 Coca-Cola ekspedicija 206 u Beogradu druženje

Nakon više od 180 dana, Coca-Cola Ekspedicija 206 stigla u Srbiju

Ambasadori radosti, Toni iz Amerike, Keli iz Belgije i Antonijo iz Meksika posetili su Srbiju u okviru svog nesvakidašnjeg putovanja po svetu, pod nazivom Coca-Cola ekspedicija 206. Njih troje krenuli su na put oko sveta u januaru 2010. godine, a imaju misiju da 365 dana obiđu 206 zemalja u kojima Coca-Cola posluje. U svakoj zemlji pokušavaju da saznaju šta znači radost za ljude koji u njoj žive.

U Beogradu su imali prilike da se upoznaju i druže sa mnogobrojnim prolaznicima u centru grada i da otkriju šta naše sugrađane čini srećnim. Ovi neobični ambasadori su, takođe, uz domaćina, Coca-Cola tima iz Srbije, dobili na poklon specijalno dizajniranu Coca-Cola bocu, koja simbolično predstavlja našu zemlju. Praksa je da u svakoj zemlji koju posete dobiju po jednu jedinstvenu Coca-Cola bocu, a po završetku ekspedicije, sve sakupljene boce biće izložene u muzeju World of Coca-Cola u Atlanti.

Tokom ove ekspedicije, Coca-Cola abasadori pišu o svojim avanturama na društvenim mrežama Facebook i Twitter, dok se uzbudljivi video klipovi i fotografije mogu videti na YouTubu, Vimeo-u i Flicekr-u.

Srpska Coca-Cola flaša Ekspedicija 206 

Saznaj više:

 

"Veoma smo srećni što, koristeći društvene mreže, tokom ove ekspedicije možemo da uključimo mnoge ljude i da učinimo da postanu sastavni deo naših avantura. Mnogi od njih nas prate neprestano , od početka putovanja, oni su kao neki virtuelni putnički agenti koji nam pomažu koji nam pomažu da odlučimo koje ćemo destinacije posetiti i šta ne bi trebalo da propustimo u potrazi za radosću. To je zaista ambiciozan zadatak, ali ne mogu da zamislim bolji način da iskoristim godinu od istraživanja onoga što ljude čini radosnim" izjavio je Toni Martin.

"Suština projekta Ekspedicija 206 jeste da istraži šta ljude čini radosnim, bez obzira na to gde žive i čime se bave. Radost i optimizam su upravo ono što Coca-Cola podstiče kod potrošača i zbog toga nam je izuzetno drago što u ime Coca-Cola sistema u Srbiji možemo da poželimo dobrodošlicu ambasadorima radosti. Verujem da ćemo, kao i do sada, biti dobri domaćini i da će naši sugrađani podeliti svoje viđenje radosti sa našim gostima", rekla je predstavnica Coca-Cola sistema Milica Stefanović.  

Tokom dosadašnjeg putovanja, ambasadori sreće posetili su zimske olimpijske igre u Vankuveru i Svetsko fudbalsko prvenstvo u fudbalu. Ekspedicija 206 završava se 31. decembra 2010. godine posetom muzeju World of Coca-Cola u Atlanti. 

Komentari

Dodaj komentar

Zapamti me

Coca-Cola je zaštitni znak The Coca-Cola Company. Sva prava su zadržana. Ova stranica ne predstavlja zvaničnu adresu The Coca-Cola company, Coca-Cola HBC Srbija niti bilo koje druge kompanije.