Coca-Cola zajednica ponovo u Srbiji! Saznaj prvi sve o novim Coca-Cola akcijama!
cocacola.blog.rs novo mesto za okupljanje cocacoličara iz Srbije!

125 godina Coca-Cola inspiracije

cocacola | 26 April, 2011 19:34

             Scene sa snimanja

Poznati domaći glumci, kostimi karakteristični za prvu polovinu dvadesetog veka, sunce, Coca-Cola, smeh i dobro raspoloženje obeležili su snimanje rimejka Coca-Cola oglasa na nekoliko zanimljivih lokacija u Beogradu. Likovi Danine Jeftić, Tamare Dragićević, Nine Janković, GaleVidenović, Miloša Bikovića, Petra Strugara, Nikole Đurička, Branimira Brstine, i ženskog dela sastava Zemlja Gruva – Zoe i Konstrakte naći će se na prvom srpskom rimejku retro Coca-Cola oglasa, koji su izmešteni u moderan ambijent. Ove zanimljive oglase kreirao je fotografsko-dizajnerski tim Marko Todorović i Ivan Aranđelović, a svi zainteresovani moći će da ih vide na manifestaciji Noć muzeja, 14. maja 2011. u galeriji Eurocentar.

 

Coca-Cola je od svojih početaka bila deo umetničkih krugova. Iako svoj vizuelni identitet duguje umetnicima koji su ga stvarali, Coca-Cola je brzo prerasla u ikonu pop kulture i brend koji već 125 godina osvežava i inspiriše ljude širom planete. 

Komentari

125 godina

Dusan | 13/06/2011, 16:21

125 godina! menjam/prodajem
ozbiljno!
063/7417833

Nagradna igra

Zlatko | 23/05/2011, 00:15

E pa to stvarno nije fer, u Srbiji nema pravih, velikih nagradnih igara već 2 godine.

U Bosni je i prošlog leta bila velika nagradna igra, a upravo je počela nova u kojoj se povodom jubileja 125 godina Coca Cole svakih 125 min dodeli po jedan mobilni telefon HTC Wild Fire, svakih 7 dana po jedan skuter, a glavna premija je Mini Moris.

Sve mi se čini da smo mi u Srbiji za Coca Colu gradjani drugog reda. Bruka i sramota :(

Dodaj komentar

Zapamti me

Coca-Cola je zaštitni znak The Coca-Cola Company. Sva prava su zadržana. Ova stranica ne predstavlja zvaničnu adresu The Coca-Cola company, Coca-Cola HBC Srbija niti bilo koje druge kompanije.