Coca-Cola zajednica ponovo u Srbiji! Saznaj prvi sve o novim Coca-Cola akcijama!
cocacola.blog.rs novo mesto za okupljanje cocacoličara iz Srbije!

Coca-Cola & Maroon 5

cocacola | 28 Mart, 2011 22:19

 Coca-Cola & Maroon 5

Coca-Cola je rešila da napravi najveći eksperiment u istoriji pop i rock muzike! Sa željom da muziku približi svim ljudima sveta, pozvala je u pomoć dobitnike Gremi nagrade, američki bend Maroon 5. Mladi ljudi sa svih kontinenata su imali samo 24 sata da sa ovim poznatim bendom naprave potpuno novu hit pesmu!

 Eksperiment se odigrao 22. marata, trajao je 24 sata i bio je direktno  strimovan na internetu. Dvadesetoro vernih fanova su bili prisutni u studiju te su direktno uticali na reči, ritam i rifove nove pesme. Pored njih i korisnici Twitter-a su ostavljali komentare i tako pomagali članovima benda u stvaranju hita.

 Na kraju dana, dobili smo pesmu koja objedinjuje različite muzičke ukuse. Probrani delovi eksperimenta se nalaze na You Tubu, a sve dodatne informacije o ovom događaju, kao i mnoge druge akcije Coca-Cole vezane za muziku i novi reklamni spot, možete pogledati na Coca-Cola music sajtu.

Komentari

Odgovor

cocacola | 26/04/2011, 19:44

Trenutno nemamo informacije o eventualnim nagradnim igrama. Ali, redovno posećuj ovaj blog i prva ćeš saznati sve informacije vezane za Coca-Colu i njene aktivnosti.

!

Maja | 12/04/2011, 00:03

Koka-kolo, hoće li biti neke nagradne igre?

Re: Coca-Cola & Maroon 5

didiland | 29/03/2011, 00:07

Coca-cola je otrov reče neko.Nisam ja.Bzzzzzzzzzz

Zuca!

Re: Coca-Cola & Maroon 5

Filmetric | 28/03/2011, 22:56

simpatično!

Dodaj komentar

Zapamti me

Coca-Cola je zaštitni znak The Coca-Cola Company. Sva prava su zadržana. Ova stranica ne predstavlja zvaničnu adresu The Coca-Cola company, Coca-Cola HBC Srbija niti bilo koje druge kompanije.